סעודת NOSE TO TAIL – מהדורת חורף

הצטרפו אלינו לערב אדיר של בשר ויין.
שף יפתח בן דב, שף יפתח סליטרניק והקצב ומגדל הבקר יוחאי שניידר מזמינים אתכם לארוחת Nose to Tail, בה יגישו 7 מנות המבוססות על מגוון גדול של נתחי בקר ממשק שניידר וירקות ממשק רגב (ועוד 3 קינוחים משגעים). הארוחה תלווה ביינות מיקבי הבוטיק של רמת הגולן במזיגה חופשית.
_______________________

יום ג 21.1.20 בשעה 19:00, 249 ש"ח לסועד.
להזמנת מקומות: השאירו פרטים בטופס, או חייגו עכשיו  04-6795095

בתפריט

  • מרק רגל בקערת לחם מחמצת.
  • פרחי קרפצ'יו כף בסלט תפוזים שומר ותרד.
  • כנאפה זנב שור בדמיגלאס תפוחים.
  • סטייק כבד עגלה בפלאמבה עראק על קרם שומר, מנגולד ודמיגלאס.
  • שווארמה שפונדרה (אסאדו) וצ'יפס כרישה על לאפה בעבודת יד.
  • רולדה מעושנת של צוואר בקר ממולאת בחלקי פנים ושומן בוקס.
  • יקיטורי דנבר ברוטב סאטה על ריזוטו אסיאתי.

כל הבשרים בארוחה עומדים בתקן חי בריא

קינוחים

  • קנולי שבקייה במלית קרם פריחת הדרים, מרמלדת קליפות תפוז ושמן שומשום.
  • ברד פודינג עם  קרם וניל חם ופירות טריים.
  • טארט מלאבי ותותים

נשמח לראותכם. ארז והצוות

רכשו עכשיו ישירות דרך האתר:

לא נמצאו מוצרים התואמים את בחירתך.

השאירו פרטיכם כאן ונחזור בהקדם