מושבוצ מארחת את דן הולנדר לסדנת פירוק רבע אחורי

בואו לפרק, ללמוד ולטעום את כל חלקי הרבע האחורי של הבקר: סינטה, פילה, שייטל, שפיץ שייטל, צ'אך, שפיץ צ'אך (פיקניה), וייסבראטן, כף, אווזית, ואסיו ושריר.

שף המסעדה יפתח בן דב ודן הולנדר יעניקו לכל נתח את הטיפול המושלם עבורו: בגריל, בטאבון, במעשנה, במחבת או בספינר. נעמוד על ההבדלים בין הנתחים, נדבר על דרכי הטיפול המתאימות לכל נתח וכמובן נטעם, בין לבין נשתה הרבה בירה פאס (במזיגה חופשית).

_______________________

ימים א-ב  ב-5/6.5.19 בשעה 19:00, 299 ש"ח לסועד.
להזמנת מקומות: השאירו פרטים בטופס, הזמינו דרך האתר או חייגו עכשיו  04-6795095

השאירו פרטיכם כאן ונחזור בהקדם

דן הולנדר הוא בוגר משחקי השף, שף ובעלים של קייטרינג "דרך הגריל" המתמחה באירועי חוץ על טהרת הבשרים. מושבניק מבית ציידים עם תשוקה לצלייה ובישול באש גלויה. 

כל הבשרים שיוגשו בסדנה הינם תוצרת משק שניידר, משק הבית של המושבוצ, וגדלים לפי תו התקן של "חי בריא".

נשמח לראותכם. ארז והצוות