סדנת פירוק רבע קדמי מעשית 

מסעדת המושבוצ מזמינה אתכם לחוויה חד פעמית, סדנת פירוק מעשית של רבע קדמי.
בחצר המסעדה, נתלה שני רבעים קדמיים ונפרק אותם יחד לנתחים. אנחנו מדריכים ואתם מקצבים (רק מי שרוצה). חזה, צוואר, אסאדו, צלעות, כתף, כתף מרכזית, פילה מדומה, שריר קדמי וכמובן אנטריקוט.

אנחנו נשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו.
נאכל המון בשר נשתה בירה ויין ללא תחתית ונעשה הרבה כיף.
________________________________________

ימים ב' ו-ג' , 18/19.11.19 בשעה 19:00, 299 ש"ח לסועד.
להזמנת מקומות: השאירו פרטים בטופס,  או חייגו עכשיו  04-6795095

השאירו פרטיכם כאן ונחזור בהקדם

ראשונות
טרטר בקר – פילה מדומה/ זרעי עגבנייה/ פלפל קלוי / בוטנים/פיסטוקים/ מח עצם.
פרחי קרפצ'יו – פילה מדומה/בלסמי מצומצם/ שמן זית/ פרמז'ן.
מיני בורגר – בריסקט מפורק/ לחמניות בריוש שומן בקר/ חמוצים ביתיים.

בישול ארוך
כתף ממולאת מסתובבת על שיפוד -אורז מתובל/עשבי תיבול/ בהרט של דללי.
פג'ואדה – צוואר/ עצמות מח/שעועית שחורה/ ציר בקר.
סוכריות אסאדו – אסאדו/ברביקיו תמרים והל.

בגריל
מינוט אסאדו – אסאדו פרוס דק צלוי בגריל.
פלאט איירון סטייק ( היהלום הנסתר) בגריל פחמים.
אונטרסטייק –סטייק מפתיע ועשיר בטעמים עשוי בסו-וויד וצרוב בגריל פחמים.
קוט דה בףאנטריקוט על העצם/חמאה/שום /רוזמרין.

כל הבשרים והירקות מהם יורכבו המנות שיוגשו בארוחה הינם תוצרת משקי הבית של המושבוצ. הבקר גדל במשק שניידר ע"פ תקן חי בריא והירקות במשק רגב.

נשמח לראותכם. ארז, יוחאי והצוות