בארוחה הזו לא תצטרכו לבחור איזה נתח לאכול!

ערב לפני הבחירות לכנסת (כלומר למחרת אתם בחופש) יארח שף המסעדה יפתח סליטרניק את השף יניב גור אריה (שטראוס, קייטרינג נחלאות) לארוחת Nose To Tail משוגעת באמת.
9 מנות שיורכבו ממגוון גדול של נתחי בקר ממשק שניידר, ירקות ממשק רגב, צמחים ופרחים אותם נלקט בבוקר הארוחה ולסיום שני קינוחים היסטריים.
את הארוחה ילוו מגוון יינות מיקבי הבוטיק של רמת הגולן במזיגה חופשית
_______________________

יום א  1.3.20 בשעה 19:00, 249 ש"ח לסועד.
להזמנת מקומות: השאירו פרטים בטופס, רכשו ישירות באתר כאן  או חייגו עכשיו  04-6795095

בתפריט:

  • ציידים לקטים –סלט עלי ליקוט בויניגרט ג'ינג'ר עם לשון בקר כבושה, תפוז סיני מותסס, ניצני אורן מסוכרים, קרם שמנת – חזרת וגרד אגוזי לוז.
  • קורס חבושים- חבוש מותסס חובק טרטר פילה מדומה מתובל בחומץ חבושים, עלי פרסיון ושמן זית מעושן, לצד חבוש צלוי בשומן בקר וגרגרי אלה גרוסים.
  • מתחת לסלע – מח עצם צלוי, תבשיל רקפות ופטריות וקראמבל בלוטים.
  • אספרגוס בר "קרבונרה" – אספרג החורש עטוף בברזאולה של כף בקר, קרם גבינה ופלפלים גרוסים וחלמון ביצה כבוש בסויה.
    שקדי מרק- שקדי עגל במרק חמוץ של לוף, חומעה וסלק בר.
  • לחם ערבי- רביולי חוביזה, חמאת אשכולית אדומה, טחינה מותססת ודואה.
  • ראש בראש –שניצל מוח עגל, רוסט כרוב ביין אדום וסקורדליה.
  • מקשקש בזנב –טרין זנב שור, קדירה של "קישק" (בורגול מותסס ביוגורט) עם עלי סרפד, בצל מקורמל בבהרט וקרם לימון כבוש
  • דוקטור שניידר – פלאט איירון סטייק בחמאה חומה ובלסמי לבן, "ריזוטו" מזויף של כרובית, פריחה של רוזמרין וכליל החורש

קינוחים

  • חתום בדם – תפוז דם שרוף, גלידת מנדרינות וג'ין וחמציצים קראמבליים.
  • לבחור נכון- גומבוץ פרג, מרק שוקולד ספייסי וגרניטה.

נשמח לראותכם. ארז והצוות

רכשו עכשיו ישירות דרך האתר:

השאירו פרטיכם כאן ונחזור בהקדם