סוגרים שנה במפגש פסגה של בשר ויין.

בואו לחגוג את סוף השנה במפגש פסגה חד פעמי בו יארח יפתח סליטרניק (הסו- שף שלנו) את השף יגאל מולנר ואנשי הבשר פביאן הולצקן ואבי ענתבי לארוחה משוגעת ומלאה בבשר, המשלבת את אמנויות עישון וצליית בשר עם המטבח המדויק.
הארוחה תלווה ביינות מיקבי הבוטיק של רמת הגולן ללא תחתית
יום ב 23.9.19 בשעה 19:00, 299 ש"ח לסועד.
להזמנת מקומות: השאירו פרטים בטופס,  או חייגו עכשיו  04-6795095

השאירו פרטיכם כאן ונחזור בהקדם

 בתפריט

  • כרובית שלמה מעושנת| טחינעמבה
  • כרוב סגול מעושן| ויניגרט תפוחים
  • סלט מח עצם| עשבי תיבול/קונפי ענבים/קראמבל זעתר
  • טרטר אגוז (אווזית)| קרם צימוקים/חומץ מנגו/מנגולד/יוגורט פחמים
  • לזניה מפורקת| ראגו אסאדו מעושן/קונסומה עגבניות צהובות/קרם שום
  • שפיץ שייטל צלוי| מסבחה שעועית שחורה/עמבה/סחוג/ לימון/בצל כבוש
  • פויקה מרוקאי| בשר ראש/תפו"א/צ'ילי/פפריקה מתוקה/כמון/ סילאן/כוסברה
  • כתף בקר שלמה ממולאת| פריקי/חמאת עשבים/הל

קינוחים

  • בסבוסה| סולת/תמרהינדי/קרמל מי ורדים
  • טורטה די קפרזה | עוגת שוקולד איטלקית

*כל הבשרים והירקות מהם יורכבו המנות שיוגשו בארוחה הינם תוצרת משקי הבית של המושבוצ, משק שניידר (בקר) ומשק רגב (ירקות)

שריינו מקום, הזמינו כרטיס עכשיו!
נשמח לראותכם, ארז והצוות