מושבוצ מארחת את השף ברנע שלס לארוחת NOSE TO TAIL

מסעדת המושבוצ שמחה להזמינכם לערב אדיר של בשר ויין.
שף המסעדה יפתח בן דב והשף ברנע שלס יבשלו ארוחה בת 10 מנות, שתלווה ביינות מיקבי בוטיק מקומיים במזיגה חופשית.

ברנע הוא שף פרטי ויועץ קולינרי, מהמארחים הפרטיים (eatwith) המובילים בת"א, מבשל אוכל מקומי עם חומרי גלם עונתיים ומביא את השדה לצלחת.
בארוחה יעשו השפים ברנע ויפתח שימוש במגוון רב של חלקי הבקר, כולם תוצרת משק שניידר (עדר הבית של המושבוצ) הגדל ע"פ תקן חי בריא, ובירקות אותם אנחנו מגדלים בעצמינו במשק רגב, משק הבית של המסעדה.

  •  יום ב 11.2.19 בשעה 19:00, 249 ש"ח לסועד.
  • להזמנת מקומות: השאירו פרטים בטופס,  רכשו דרך האתר או חייגו עכשיו  04-6795095

השאירו פרטיכם כאן ונחזור בהקדם 

בתפריט

  • בסטורמה (פסטרמה בסגנון טורקי)- שומר, הדרים, איולי עמבה, ויניגרט תפוז דם, עלי שומר וטוויל זרעי שומר.
  • קורנדביף – חרדל שחור ופרחי חרדל.
  • ברוסקטה שקדי עגל – איולי חזרת, חריף אש ועגבנייה סחוטה.
  • פטה און קרוט – פטה של בקר וחלקי פנים של בקר במעטפת בצק.
  • כרוב כבוש צלוי בשומן בקר –  רומסקו פלפלים שרופים ועשבי תבלין.
  • כרישה ומנגולד ממולאים זנב שור –  ציר בצלים ועצמות שרופות, פרמזן וראשד.
  • קשתית (שפונדרה), פולנטה, ציר בקר, סלסה ורדה חריפה ועלי מיזונה.
  • שווארמה בשרים מעושנים – עשבי תבלין, בצל מוחמץ, עמבה יוגורט, סלסה עגבניות וחריף.

קינוחים

  • עוגת תפוזים ושמן זית, קונפיטורה של הדרים וזביון.
  • ברד פודינג  בריוש, פירות, סוכר ופודינג.

שריינו מקום, הזמינו כרטיס עכשיו!