מושבוצ מארחת את השף יגאל מולנר לארוחת NOSE TO TAIL

מסעדת המושבוצ שמחה להזמינכם לערב NOSE TO TAIL בלתי נשכח! שף המסעדה יפתח בן דב יארח את השף יגאל מולנר (שעבד במטבחי השפים המובילים בעולם ביניהם: "פר-סה" של השף תומאס קלר בניו-יורק וכיום הוא הבעלים של קבוצת מסעדות פרדיסו). יחד הם יבשלו ויגישו 8 מנות מנתחים פחות מוכרים אך לא פחות טעימים בליווי יינות בוטיק מרמת הגולן.

מושבוצ, מושב רמות, 249 ש"ח לסועד
מומלץ לשמור מקום, גם בארוחה וגם בבטן.
חייגו עכשיו להזמנת מקומות 04-6795095

שריינו מקום, הזמינו כרטיס עכשיו!

בתפריט

  • מח עצם סנט ג'יימסמח עצם ברולה/צ'ימיצ'ורי/טוויל לחם רוסי
  • טרין כבד עגלהקרפצ'ו דלעת/גרמולטה של נענע ובזיליקום/קרם שום/מרמלדה כרישה.
  • ויטלו טונטואגוז /קרקר פרמזן/סטראצטי סלק/קרם עגבניות שרי אנשובי ולימון.
  • קובה נייהשייטל קצוץ /בורגול/טחינה גולמית/ לימונים כבושים/רכז רימונים/עולש בר

  • שווארמה צ'יאפאס– שווארמה אסאדו/חומוס פריחולס/הבנרו/לימון/שמנת חמוצה.
  • טורטליני זנב שורזנב שור מפורק/קרם לימון כבוש/קרעי חצילים/גלידת טחינה/ציר עגל אפונת גינה ופטריות שימאגי.
  • בורגניון לחי עגל- ירקות שורש/לחי עגל/יין אדום.
  • שפיץ שייטל  עגלה- שפיץ שייטל/פירה אפונה/שטרוייזל וואסאבי/ציר מרלו ומרווה

  • טרמיסו גבינה כחולה- גבינה כחולה/מסקרפונה/גלידת בזיליקום/אבקת קקאו וצ'ילי
  • טורטה די קפרזה – עוגת שוקולד איטלקית

כל נתחי הבשר שיוגשו בארוחה הינם תוצרת עדר בקר שניידר, המגודל ומטופל על פי תקן חי בריא.

השאירו פרטים ונחזור אליכם

igalmulner